Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Estalvi i eficiència energètica

 • Ajuntaments a través de la coordinació de la Diputació de Lleida. 2014

  PAES d'una quinzena de municipis

  Elaboració d'un paquet de PAES amb la coordinació de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA als municipis de BELIANES, CERVIÀ, ELS OMELLONS, FULLEDA, JOSA I TUIXÉN, LA GRANADELLA, L'ALBI, PERAMOLA, RIALP, TORNABOUS I TORRELAMEU, TARRÉS, MONTELLÀ I MARTINET I SUNYER. Els Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) es redacten...

  Més info

 • . 2013

  Instal·lació fotovoltàica per autoconsum

  A l'Abadia de La Llena hem posat en marxa un sistema d’autoconsum fotovoltaic de 1,5 kW.

  Més info

 • . 2013

  Parlem de la calefacció amb biomassa

  Amb l'augment del preu del gas-oil resulta cada cop més car mantenir les calefaccions que s'abasteixen amb aquest combustible. Una aposta sostenible i econòmica és utilitzar les briquetes de fusta com a combustible en calderes de llenya, carbó i biomassa.

  Més infoLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat