Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Avaluació ambiental de planejament

 • CSA Arquitectes. 2014

  POUM de Lliçà d’Amunt

  Redacció de la documentació ambiental del pla (Informe de Sostenibilitat Ambiental preliminar, ISA i Memòria ambiental). Tot plegat, a partir d’un treball de camp adreçat a la identificació de les característiques de cada sector i els elements singulars del terme.

  Més info

 • CSA Arquitectes. 2014

  POUM de Santa Coloma de Farners

  Avaluació ambiental del POUM de Santa Coloma de Farners, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst dels sectors de creixement i els elements singulars del terme municipal. S’elabora l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i la Memòria ambiental.

  Més info

 • Ajuntament d'Agramunt. 2014

  POUM d'Agramunt

  Avaluació ambiental del POUM d’Agramunt, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst dels sectors de creixement i els elements singulars del terme municipal. S’elabora l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i la Memòria ambiental, així com també l’Estudi...

  Més info

 • Gráficas Salaet SA. 2014

  Modificació Puntual de les NNSS del sector industrial PAU "La Plana" de Gandesa

  Elaboració de l’Informe Ambiental del PAU “Ampliació de parcel·la industrial al sector La Plana” de Gandesa, promogut per Gráficas Salaet, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst del sector i els elements singulars de l’àmbit.

  Més info

 • Grup Sorigué. 2014

  Modificació Puntual de les NNSS del sector industrial PAU-13 "Àmbit Corb" de Balaguer

  Avaluació ambiental del sector PAU-13 (Àmbit Corb) de Balaguer, promogut pel GRUP SORIGUÉ, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst del sector i els elements singulars de l’àmbit. En concret, s’avalua l’ampliació del sector industrial per a l’activitat que...

  Més info

 • Corporació Alimentària Guissona SA. 2014

  Pla Parcial industrial SUD 10 de Sant Cugat de Sesgarrigues

  Elaboració de l’Informe Ambiental del Pla Parcial industrial 10 de Sant Cugat de Sesgarrigues, promogut per la Corporació Alimentaria Guissona, SA, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst del sector i els elements singulars de l’àmbit.

  Més info

 • Arqcoas. 2013

  Modificació puntual del Pla Parcial SUR 32 a Lleida

  Avaluació ambiental del Pla Parcial residencial SUR-32 de Lleida, a través d’un treball de camp tenint en compte el desenvolupament previst del sector i els elements singulars de l’àmbit. S’elabora l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i la Memòria ambiental corresponent a la MP.

  Més info

 • INCASÒL- DPTOP. 2009

  Pla Director Urbanístic de les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) de Ponent

  Avaluació ambiental estratègica del Pla director urbanístic (PDU) per a la delimitació i ordenació a les ARE que el Departament d’urbanisme i l’Incasòl va plantejar a les capitals de comarca del pla de Lleida, Balaguer, Cervera, Les Borges Blanques, Lleida, Mollerussa i Tàrrega, i Almacelles, per a donar...

  Més info

 • Ajuntament de Mollerussa. 2009

  POUM de Mollerussa

  Redacció de la documentació ambiental del pla (informe de sostenibilitat ambiental preliminar, ISA i memòria ambiental), del catàleg de masies i el catàleg de béns i zonificació i redacció de la normativa referent al sòl no urbanitzable. Tot plegat, a partir d’un treball de camp adreçat a la identificació de...

  Més info

 • Argal. 2006

  MP de NNSS i PP sector industrial SU8 (Argal) i entorn

 • INCASÒL. 2006

  Pla Parcial de l’àrea industrial Buscarró

 • CSA Arquitectes. 2006

  POUM de Cabrera de Mar

 • Portolés i Costa Arquitectes. 2009

  POUM de les Borges Blanques

 • Arku- 3. 2011

  POUM de Bellpuig

 • Jornet - Llop - Pastor, Arquitectes. 2006

  POUM d’Alguaire

 • DOM Arquitectes. 2005

  POUM d’Esterri d’Àneu

 • TT3 Vibracional d’arquitectura. 2009

  POUM de VilagrassaLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat